Squidward_Marshall 0 Posted January 12 Share Posted January 12 Stimati jucatori, In cazul in care nu detineti numarul de ore necesare pentru aplicarea cererii la admin, puteti lasa aici un raspuns conforn modelului de mai jos.: NickName: Varsta: SteamID: A-i citit regulamentul: De ce doresti sa faci parte din echipa noastra: Semnatura: Cerinte principale: Varsta minima de aplicare 16 ani Activitate TeamSpeak 3. Ts.Xgods.Ro (sectiunea Go) Citirea cu atentie a regulamentului Completarea tuturor spatiilor din cerere Cunostinte AMX Sa nu detina grad pe alte servere, Quote Link to post Share on other sites
TataLor 0 Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) NickName: TataLor(Florin) Varsta: aproape 20 SteamID: STEAM_0:0:510960280 A-i citit regulamentul: am citit, dar nu am inteles nimic De ce doresti sa faci parte din echipa noastra: sa va ajut Semnatura: Mihai Viteazu era Eminescu Edited January 12 by TataLor Quote Link to post Share on other sites
Squidward_Marshall 0 Posted January 12 Author Share Posted January 12 Just now, TataLor said: NickName: TataLor(Florin) Varsta: aproape 20 SteamID: momentan nu am A-i citit regulamentul: am citit, dar nu am inteles nimic De ce doresti sa faci parte din echipa noastra: sa va ajut Semnatura: Mihai Viteazu era Eminescu Acceptat. SteamID-ul in privat Quote Link to post Share on other sites
AwPeR.ez.C0D47 0 Posted January 13 Share Posted January 13 NickName: Razvan / Witcher Varsta:18 SteamID: STEAM_0:1:156134475 A-i citit regulamentul: Am citit dar nu am inteles nimic De ce doresti sa faci parte din echipa noastra: Pentru a ajuta serverul in recunoasterea de codati si banarea acestora Semnatura: AwPeR aka Witcher Quote Link to post Share on other sites
Squidward_Marshall 0 Posted January 14 Author Share Posted January 14 15 hours ago, AwPeR.ez.C0D47 said: NickName: Razvan / Witcher Varsta:18 SteamID: STEAM_0:1:156134475 A-i citit regulamentul: Am citit dar nu am inteles nimic De ce doresti sa faci parte din echipa noastra: Pentru a ajuta serverul in recunoasterea de codati si banarea acestora Semnatura: AwPeR aka Witcher Acceptat. Quote Link to post Share on other sites
fuM 0 Posted January 14 Share Posted January 14 NickName: fuM Varsta: 33 SteamID: il dau in privat .... A-i citit regulamentul: nu De ce doresti sa faci parte din echipa noastra: Sunt friendly 🙂 Semnatura: fuM Quote Link to post Share on other sites
Squidward_Marshall 0 Posted January 15 Author Share Posted January 15 16 hours ago, fuM said: NickName: fuM Varsta: 33 SteamID: il dau in privat .... A-i citit regulamentul: nu De ce doresti sa faci parte din echipa noastra: Sunt friendly 🙂 Semnatura: fuM Reciteste regulamentul si imi lasi steamid tau in privat. Acceptat. Quote Link to post Share on other sites